Det var oktober det…

Tolv böcker och två noveller från Novellix blev månadens läsning. En månad som  var trööööög och utan läsflyt. Hoppas på en bättre läsmånad i november, men jag har ingen större förhoppning. Nu ska man ju tänka positivt så YES, det är november och här ska läsas!
Men först oktober:
 1. Fallen flicka, Christina Wahldén
 2. Konsten att bokblogga, Karin Berg, Petra Jankov Picha
 3. Här ligger jag och blöder, Jenny Jägerfeld
 4. Ja till Liv!, Liv Strömquist
 5. Han tänker på dem som färger, Johanna Tydell (n)
 6. 50 sätt att träffa den rätta, Lucy-Ann Holmes
 7. Böcker inom och omkring oss, Aidan Chambers (o)
 8. Dockan Bella, Nina Bouraoui
 9. Adonis, Jens Liljestrand
 10. Min pappa är snäll och min mamma är utlänning, Emmy Abrahamsson
 11. Det händer nu, Sofia Nordin
 12. Isnätterna, Malin Isaksson
 13. Himlen börjar här, Jandy Nelson
 14. Den skänkta timmen, Juli Zeh (n)

 

O står för omläsning och N för novell från Novellix.

 

Toppen: Många bra böcker, men bäst är nog ändå Himlen börjar härHär ligger jag och blöderJa till Liv! och Dockan Bella. Sedan var Det händer nu väldigt, väldigt fin liksom Isnätterna och Adonis.

Omläsningen av Böcker inom och omkring oss var njutbar och Den skänkta timmen en fin novell. Mest bra alltså.

Månadens enda besvikelse var nog Min pappa är snäll och min mamma är utlänning som började så himla bra, men som jag sedan tröttnade på. Något bottennapp var den dock inte alls. Bra, men lite för hysterisk för min smak.  Kan nog passa många andra tänker jag.

Efter mycket funderande har jag fyllt på topplistan.

3 reaktioner på ”Det var oktober det…”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: