Vad november kanske bjuder på

Ärligt talat tror jag inte att det kommer att bli så mycket läst i november. Mycket annat händer och mörkret gör mig helt klart trög. En liten översyn av vad jag kanske kommer att läsa blir det trots allt.

Just nu läser jag Dark Places av Gillian Flynn och den är bra, men jag är kanske för trött. Utläst ska den helt klart bli.

Till diverse bokträffar och läsutmaningar tänker jag läsa Frankenstein av Mary Shelley, en omläsning som jag ser fram emot, The end of Mr Y av Scarlett Thomas och Män kan inte våldtas av Märta Tikkanen.

Är också lite sugen på att läsa Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper, Anna och Mats bor inte här längre av Helena von Zweigbergk och Välkommen till den här världen av Amanda Svensson.

Jag är också mitt i både En m3 jord av Sören Bondesson och Liknöjd Fauna av Aase Berg, så lite lyrik ska det allt bli också. Troligen också några grafiska varianter då jag har Mats kamp av Mats Jonsson och Family Living; den ostädade sanningen av Lotta Sjöberg hemma.

6 reaktioner på ”Vad november kanske bjuder på”

    1. Älskar Århundradets kärlekssaga och hoppas att jag ska gilla även Män kan inte våldtas. Den är ju i alla fall en klassiker och säkert provokativ.

  1. Jag blev väldigt positivt överraskad när jag läste Frankenstein första gången. Trodde att den skulle vara rätt tråkig, trots den spännande rubriken ( och med filmerna i bakhuvudet). Och när man väl har läst den så förstår man hur felaktiga filmerna är, men det är väl en annan historia. Frankensteins monster som inte vet hur det är att vara ”människa”, som måste socialiseras in – men som inte får. Ja, det är kanske dags för en omläsning.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: