enligt O

Tankar från en bokberoende

Never have I ever…

Sedan jag började blogga har jag tänkt läsa Dorothy Sayers. Jag skyller på Snowflake och Vixx, två av mina första bloggkompisar, som inte sällan höjer denna dam till skyarna.

En gång tvingade jag till och med bibliotekarien att gräva fram Kamratfesten från magasinet, men den blev inte läst. Lyckades läcka att jag tänkte läsa den och sedan var det helt plötsligt kö. Kanske kan jag ta åt mig äran, eller så  var det någon annan som inspirerats av ovan nämnda Sayersfantaster.

Nu står den kära Dorothy med på min läslista till utmaningen Boktolvan (tillsammans med typ alla andra författare jag någonsin tänkt läsa, jag tänker inte misslyckas med alla läsutmaningar i år) och chanserna att jag läser något av henne. Kanske ska jag i så fall investera i denna fina box från Albert Bonniers Förlag? Det vore ganska taskigt att tvinga ner någon av mina snälla bibliotekarier i magasinet igen, eller vad tycker ni?

Föregående

Tematrio – Flaggdagen

Nästa

Nu snurrar jag igen

3 kommentarer

  1. Jag är också grymt nyfiken på Sayers, och den här nya boxen höjer definitivt mitt ha-bergär!

  2. Ska du verkligen investera i en hel box utan att ha läst någon bok först? Du kan väl låna Mördande reklam på biblioteket och se om du gillar, och sen köpa boxen?! (Fördelen med boxen är dock nyöversättningen.)

    • De hade inte Mördande reklam, men jag börjar väl med Oskuld och arsenik då. För nej, boxen är superfin, men mina hyllor är överfulla. Igen.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: