Nu snurrar jag igen

En kort period med läsflyt hade jag, men nu börjar jag snurr- och duttläsa igen. Det betyder att jag borde skriva en lista, men det har jag redan gjort. Återstår då att faktiskt följa den, men det är tråkigt.

Jag är halvägs in i följande böcker:

Tre apor av Stephan Mendel-Enk och är inte jätteimponerad än så länge. Lite rörig och tråkig inledningsvis, men den kanske tar sig. Kul att den utspelar sig i Göteborg.

Girl Friday av Jane Green. En författare som jag brukar gilla, men det här känns lite för tillrättalagt och inte så humoristiskt som det brukar vara. Chick-lit utan humor är helt klart sådär.

Ond cirkel av Deborah Gerner, som verkar bra, men den tar ändå inte riktigt tag i mig. En tunn liten bok, så några timmars koncentrerad läsning torde läsa för att komma igenom den.

Ni ser anledningen till och faran med att duttläsa. Jag har inte riktigt fastnat i någon av böckerna, men den klart bästa är helt klart Ond cirkel, som därför borde läsas först. Tre apor ska dock tillbaka till biblioteket snart så den kommer jag att prioritera.

Har du läst någon av de tre böckerna?

Vad läser du nu?

4 reaktioner på ”Nu snurrar jag igen”

  1. Just nu läser jag deckaren av Lee Child, Killing Floor. Verkar bra så langt! 🙂

  2. Tre apor hamnade på min topp-5 lista förra året, jag gillade humorn i allvaret, kulturkrockarna och miljöerna. Hoppas du hittar in i den också…

  3. Jag å andra sidan fattade inte grejen med Tre apor, tyckte mest den var tjatig… fast tydligen finns Jens Lapidus med i den (om man ska gå efter vad det stod i artikeln i Vi Läser)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: