enligt O

Tankar från en bokberoende

Hur kunniga är bokbloggare?

image

I dagens GP finns en artikeln om Bokbloggar betitlad Bokbloggarna tar över, där Dorotea Bromberg, Petra Janko Picha, Jessica på Bokhora och Maria Nygård tycker till om bokbloggar som ett starkt växande fenomen. Tycker att det är lite konstigt att en artikel om bloggar inte finns på nätet, men den dyker kanske upp. (Nu finns den här)

Bromberg menar att det inte bara finns fler bokbloggar, utan också fler och fler seriösa som inte bara handlar om tyckande. Bra bokbloggar är idag helt jämförbara med traditionella recensenter i dagspressen, fortsätter hon. Särskilt mycket beröm får Lyrans Noblesser, men även andra för mig mer eller mindre kända bloggar.

Testa dig själv och se hur kunnig du är? Jag hade nio rätt av tio, men så fanns jag inte med i GP heller.

 

 

Föregående

Riktigt roliga små simmare

Nästa

Trevlig frukost med mamma och Johan

9 kommentarer

  1. Jag saknade dig i GP – skrev genast ett inlägg på min blogg om västsveriges bokbloggsdrottning! har också mailat GP och påpekat… Här är det en hängiven beundrare som du märker!

  2. Ps. Underligt att det mesta av artikeln har en sthlmshorisont… Visserligen finns förlagsvärlden där men.

  3. Tack Anna, du är söt du. Du borde snart ta betalt för att positiv coaching jag får!

  4. Hoppas den kommer på nätet snart, för det hade varit väldigt intressant att läsa.

  5. Det behövdes inte alla rätt för att komma med i GP 😉 Men rätt lyckat resultat (9) för mig som glatt gissade på flera av frågorna (misssade dock Allan).

  6. 10 rätt och plats 1 på topplistan. Vilken koll jag har då! 😉

  7. Yes, hade också 9 av tio rätt! Det är ju riktigt kul att bokbloggarna börjar uppmärksammas i media, håller dock med “och dagarna går” om sthlmshorisonten (kan ju delvis även handla om ren och skär avundsjuka…)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: