Christin lovar oss en överraskning

9186634348

Jag gillade Kaninhjärta. Tokgillade. Det vet ni vid det här laget. Har det undgått er har ni troligen läst den här bloggen lite slarvigt.

Christin Ljungqvist som debuterade med denna egensinniga roman är snart aktuell med bok nummer två som heter Fågelbarn och handlar om en av bifigurerna i förra boken. Behöver jag säga att jag ser fram emot den? Eller förväntningarna är skyhöga? (ingen press Christin)

Jag följer självklart Christin Ljungqvists blogg och där avslöjade hon idag att hon kommer att bjuda på en överraskning där den 1/2 kl. 9.00.

Så här skriver hon:

Jag har en lite surprise på gång. Som kanske inte är särskilt liten, egentligen, om ni saknar Mary och Anne, och längtar efter Hanna i kommande Fågelbarn. Däremot är det av yttersta vikt att ni har läst Kaninhjärta. Annars blir det inget bra, okej?

 

Okej, fyra tips nu då:

1. Läs Kaninhjärta om du inte redan gjort det. (det är näst intill en order, speciellt om du är från Göteborg, då den utspelar sig här)

2. Läs Christin Ljungqvists blogg. (mycket bra författarblogg)

3. Glöm inte att kika in där 1/2 klockan 9.00. (och för att få en bra överraskning ska du ha slutfört punkt 1 dessförinnan)

4. Se till att införskaffa och läsa Fågelbarn.

8 reaktioner på ”Christin lovar oss en överraskning”

  1. Tack, fina du! Så glad jag blir! 🙂 Och ja, mina böcker ska vara fristående, men ändå sitta ihop så att de klurigaste av er ser kopplingarna och förstår …

  2. Oj, vad kul. Jag älskade ju Kaninhjärta, som jag läste i somras och ser fram emot nästa bok. Däremot har jag väldigt vaga minnen av karaktären Hanna, så jag får nog läsa om. 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: