Snart, snart, snart…

Det är roligt att studera och extra roligt att studera litteratur. De senaste veckorna har jag dock drunknad i läsning. Läsning som tvång. Många bra böcker, men också seg facklitteratur. Jag läser för att lära, inte för att njuta.

Idag skriver jag på min slutuppgift och sedan är det Retorik 7,5 hp som gäller. Troligen lika mycket att göra, men inte bara läsning. Det känns skönt. Jag behöver nämligen nöjesläsa just nu. Läsa det jag vill, när jag vill och skita i litteraturteorierna och analys.

Jag mår inte riktigt bra om jag inte får läsa för att varva ner.

Men i morgon. Då!

4 reaktioner på ”Snart, snart, snart…”

  1. Jag har också precis avslutat en högskolekurs och planen var att läsa i vår också, men jag tror jag hoppar över det. Nöjesläsningen lockar för mycket och jag har ju redan en färdig utbildning.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: