enligt O

Tankar från en bokberoende

En bok jag inte behöver


 

Jag har en bokblogg som ni vet. Alltså skriver jag upp alla lästa böcker här. Jag behöver således ingen läsjournal. Men OM jag hade behövt en skulle jag gärna vilja ha den här från Moleskine. Enkel och snygg. Och så finns det ett bokmärke i. Och klistermärken.

Kanske jag behöver en bok att skriva upp läsa böcker i ändå. Bloggen skulle ju kunna försvinna (hemska tanke) och ibland befinner jag mig faktiskt en liten bit ifrån en dator.

Föregående

And the orange winner is…

Nästa

Tematrio – Flaggdagen

2 kommentarer

  1. Klart du behöver en bokjournal också! Som du säger så händer det ju att man ibland befinner sig någon meter från en dator och då kan det vara bra att ha. Jag skriver faktiskt anteckningar om alla böcker jag läst, där kan man vara lite emr spoilerorädd

    • Just det där med spoilervarningsorisken är ett bra argument. Då kan man ju säga att jag köper den för mina läsare.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: