Mitt i

image

Jag hade tänkt att skriva om kursen, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Nu är jag mitt i och tänker massor, men få tankar är klara. Jag har kommit fram till att bloggandet har gett mig mycket, både i form av självförtroende som skribent och snabbhet. Att blogga är att skriva och publicera utan att tänka så mycket. I alla fall för mig och det är troligen därför jag skriver flera inlägg varje dag. Jag har lärt mig det vi tränade mycket på idag, att låta pennan, eller i mitt fall fingrarna på tangentbordet, bara röra sig.

Kommer jag att skriva någon bok? Ja, en lärobok ska det ju bli om ett knappt år. Något skönlitterärt då? Ärligt talat vet jag inte var jag ska hitta disciplinen eller tiden för den delen. Jag är bra på kläcka idéer, men att slutföra det jag börjat funkar inte alltid så bra.

Trevligt att träffa bloggbekanta som Pernilla och Kiki, samt alla nya som jag aldrig sett förut, men som jag idag har fått se en hel del av. Det har blivit många ord skrivna, fler bytta och avslutningsvis blev det ett par glas vin över hustaken.

Imorgon skriver jag igen och när kursen är slut kanske jag faktiskt kan sammanfatta upplevelsen ordentligt.

Barbara Voors återkommer hela tiden till två av sina böcker, Älskade du, som är hennes debut och Islossning, som är en av de två av hennes böcker jag ännu inte läst. Bara att sätta igång.

 

 

 

 

 

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: