enligt O

Tankar från en bokberoende

Sverige i topp

När jag började sammanställa bokåret 2010 blev jag ganska besviken på mig själv, då de svenska böckerna dominerade så stort. Samtidigt har jag faktiskt läst böcker av författare från 18 länder och det är inte så himla dåligt ändå. Nästa år vill jag dock att fler länder ska finnas representerade.

Föregående

Vad är en roman?

Nästa

Jag har inte köpt 165 böcker…

2 kommentarer

  1. Nej, det var inte alls så illa, om du frågar mig. 🙂 Du har ju till och med läst böcker från så litterärt “exotiska” länder som Libanon, Sudan.. Själv läste jag främst amerikanska och europeiska böcker (ca hälften svenska!) 2010.. För min del hoppas jag på bättring till nästa år.

  2. Jag har också läst mer av svenska författare än av utländska. kanske för att jag har fått många rec ex av just svenska. Tror jag.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: