enligt O

Tankar från en bokberoende

Vad är en roman?

Jag har klumpat ihop alla möjliga och omöjliga böcker i den mycket vida och svårdefinierade genren romaner som här representeras av allt skönlitterärt från det glassiga, glättiga till det djupa. Inom gruppen deckare finns också en del thrillers och spänningsromaner i största allmänhet. Håll tillgodo!

Föregående

Pärlor som utkom 2010

Nästa

Sverige i topp

2 kommentarer

  1. Min första kommentar försvann någonstans på vägen så därför försöker jag igen.

    Om jag inte helt missminner mig skrev du en recension om en Donna Leon bok för ett tag sedan. Jag försökte använda din sökfunktion men fick tyvärr ingen träff. Stämmer det att du har läst en bok som jag hittills har missat eller är jag ute och cyklar?

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: