Skönhetsgudinna? Nja

Hittade en rolig sak via Den luttrade bibliotekarien. På ne.se kan man testa vilken fiktiv figur man är mest lik. Det ska finnas 150 olika att välja mellan, men bara sju frågor.

Lustigt nog blev jag Afrodite, vilket känns enormt långt ifrån mig. Skönhetsgudinna? Är glad om jag hinner kamma mig. Brukar inte heller springa omkring näck så himla ofta. Typ aldrig skulle jag säga om man undantar badrummet hemma.

När jag gjorde testet igen (självklart var jag tvungen att göra det) och bytte svar på en fråga blev jag istället Alice i Underlandet och det känner jag mig lite mer bekväm med. Ett och annat kaninhål har jag helt klart trillat ner i och inte sällan tänker jag efter lite för sent. Spontanitet är på gott och ont. Oftast gott skulle jag ändå säga.

Vem är du mest lik och hur många gånger var du tvungen att göra testet för att bli nöjd?

13 reaktioner på ”Skönhetsgudinna? Nja”

 1. Hehe, jag får också mail från NE och gjorde det här testet igår.. Kändes som att ed slumpade fram karaktärer nästan för jag blev Pan -lockande, karaktäreistisk och mystisk… med Flash Gordon som ”liknande” karaktär med drag av medlare och den som alltid kastar sig in för att rädda andra i svåra situationer… Kände inte riktigt att någon av dem direkt stämde på de svar jag gett på frågorna… hehe…

 2. Jag gav upp efter två Martin Beck och en jultomten, det kändes inte alls som jag.. Jag prövade ”vilken historisk person är du” istället, men jag blev Rembrandt och jag vet inte om det var en så himla smickrande beskrivning det heller 😉

  Rembrandt (1606-69) var en innovativ konstnär med diskutabel moral. Tidvis i penningknipa.

  1. Jultomten? Hur blir man det? Du måste vara grymt generös. Frågan är bara vad den gemensamma nämnare för jultomten och Beck är?!

   1. Det kanske var jultomtegenerositeten som gjorde att jag blev Rembrandt med penningknipa 😉 Nä, en gemensam nämnare mellan jultomten och Martin Beck har jag också svårt att hitta. Beck är jag ju inte ens särkskilt förtjust i..

  1. Okej, hur är det med cigg, alkoholintag och vikt idag? Det lilla jag träffat dig känns ändå inställningen och humöret riktigt likt.

 3. Ja, jag blev Jason….. Måste fråga maken som är lärare i grekiska och sånt vem tusan det är 😉 Efter att ha läst kommentarerna verkar det inte som det är någon idé att göra om det heller!

 4. Var visst något fel på den igår och den slumpade mer eller mindre ut resultaten. Verkar fixat nu i alla fall

 5. Jag körde igår och det blev helt galet hela tiden. Sen testade jag idag igen och den stämmer helt superbra – Lisbet Sallandet e ja

 6. Fin bokblogg du har. Hit kikar jag gärna in igen.

  Jag blev naturligtvis nyfiken och var tvungen att testa jag också. Det blev Teskedsgumman, Sherlock Holmes och Ikaros. Självklart… 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: