Klart jag är feminist

Passade på att göra ännu ett test på ne.se som heter ”Vilken historisk person är du?” Först blev jag Mary Wollstonecraft och se då var jag inte tvungen att göra om. Radikal feminist, javisst!

Vem är du?

7 reaktioner på ”Klart jag är feminist”

  1. Haha! Jag blev Karl Marx! Vet inte riktigt hur det gick till… Kombon av ”viktigt att rösta” och ”Konst är livet”?

    1. Jag är lite för lat för att bli statsminister, men visst vill jag gärna bestämma. Varför tror du att jag blev lärare? Eller förresten, statsminister kanske hade varit mindre arbetsamt nu när jag tänker efter.

  2. Jag blev samma som du, och blev glad, inte för att jag kanske är så mycket feminist eftersom jag ser det som en självklarthet, men ja.. jag är ändå stolt att bli vad jag blev, specielt då hon ju är mor till skaparen av en av mina favoritböcker.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: