Jobbar hemma

image

Och egentligen lusläser jag kursplanen eller rättare sagt förslaget därtill för engelska år 9. Efter tepausen ska jag försöka samla mina tankar om kursplanen i allmänhet och de särskilda program som ska startas i höst i synnerhet. Nu när vi tvingas stå ut med Jan Björklund i fyra år till är det nämligen några frågetecken han behöver räta ut.

2 reaktioner på ”Jobbar hemma”

  1. Gud, så skönt det ser ut. Tror helt ärligt att något av det härligaste som finns att göra på jorden måste inkludera en bricka med en kopp té, en bok och något att mumsa på. Tyvärr missade jag Afrika-boken med alla författare och tips. Försökte hitta den på fredagen, men måste ha missat på något sätt. Hade varit bra som tipsbok tänkte jag mig.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: