Barnsligt och bra

Jag vågade vara lite galen och barnslig förra veckan och hade en lektion som fylldes med rim och ramsor. Mina elever som är mellan 16 och 19 hängde helhjärtat med på Pelle Plutt, Äppel päppel, Hallå där köp blåbär och andra godingar. Helt underbart att höra och se dem släppa loss totalt. Skratten och värmen följde med mig i flera dagar.

Nu vill jag leta upp fler, både till eleverna och till grabbarna O som älskar ramsor också.

Lilla Barnkammarboken ser trevlig ut, men sådana här böcker vill jag helt klart bläddra i innan jag köper dem.

Boken om Bagar Bengtsson kan vara lite svår, men varför inte. Den borde väl finnas på biblioteket om inte annat.

Har ni bra tips på böcker med rim och ramsor?

1 reaktion på ”Barnsligt och bra”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: