Böckerna ropar

image

Köpstopp i all ära men faktum är att vissa böcker ropar lite för högt. Den här fick följa med hem från Stockholm. Om jag behövde den? Självklart! Om jag inte hade somnat på tåget hem skulle jag riskerat att läsa ut Maskarna på Carmine Street och därmed vara utan bok. En sådan risk kan ingen boknörd ta.

Boknörd ja, det är jag verkligen. Märkte när vi var på väg ut och äta middag på lördagskvällen att jag stoppat en pocketbok i handväskan. Nästan lite oartigt mot mina tre trevliga vänner att jag någonstans trodde mig behöva den.

Köpstopp? Nej det kan väl omöjligen gälla på semestern?

5 reaktioner på ”Böckerna ropar”

  1. Absolut inte köpstopp på semestrar och definitivt inte om man tror att man kommer att bli utan bok att läsa! Självklart skulle du köpa den;)!

  2. Nämen på semestern och när en bok är på väg att läsas ut, då gäller inte köpstopp! Hur skulle det sett ut på tåget om Maskarna lästes ut på halva vägen?!?!? :O Tror ingen hade tyckt det var kul att åka tåg just då. Så jag tycker ju bara att det vara bra, både för din och dina medpassagerares säkerhets skull! 😉

  3. Hoppas att du gillade ”Maskarna”. Det gjorde jag! Håkan Nesser är ju dessutom från mina nuvarande hemtrakter. Bara det! =)

  4. Inga vanliga regler gäller på semestern, så är det bara. Och tänk om du varit tvungen att stå jättelänge i en toalettkö eller nåt sånt, då kommer boken väl till pass. 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: