Just nu i mars 2022

Ny månad och lördag, vilket betyder att det är dags för Just nu, en koll på vad som händer kulturellt i livet i detta nu. Vi körde det första lördagen i månaden när Kulturkollo fanns och fortsätter även därefter.

Just nu läser jag flera böcker, men fokus är på Apples never fall av Liane Moriarty, som är helt okej. I helgen är planen också att påbörja mitt signerade exemplar av I mina händer av Malin Persson Giolito. Efterlängtad läsning. Igår fick jag förresten äran att vara med på ett hörn i programmet Sverige! där Malin Persson Giolito var stjärnan.

Just nu tittar jag på Harmonica av och med Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch. Ganska charmig. Sedan ser jag också senaste säsongen av Masterchef Australia, ett ytterst sympatiskt program.

Just nu lyssnar jag på P1. Det finns ingenting som public service när världen står i lågor. Ett av nyorden 2021 var domedagsscrolla och det är vad jag gör just nu. Mycket elände blir det och att fokusera på livet i övrigt är svårt.

Just nu längtar jag efter växthussäsongen. Planen i helgen är att (lite sent) få tomatfrön i jorden.

Vad gör du just nu? Skriv gärna ett svar och kika in hos Anna, Helena och Ulrica för att se vad de gör.

5 reaktioner på ”Just nu i mars 2022”

  1. Pingback: Just nu i mars – BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

  2. Det är nog inte sent att så tomater om man inte har både värme och extrabelysning! Det är ju mycket vanligare att de sås alldeles för tidigt!

    1. De stå ljust inne så de borde i jorden för att hinna bli stora i tid för utplantering i växthuset. Har ännu inte fått tummen ur, men vi får se om det blir av idag.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: