Det kanske verkar lätt…

Glatt proklamerar jag att februari minsann ska ägnas åt de böcker jag verkligen vill läsa och så sitter jag här på januaris sista dag och har total beslutsångest. Har ingen aning om vad jag ska läsa. Många bra böcker finns på listor, men få finns hemma just nu.

Jag tror jag testar You had me at hello som Hyllan hyllar och som av en händelse landade i iPaden för en tid sedan.

000748805X

4 reaktioner på ”Det kanske verkar lätt…”

  1. Åååh lääääs…. 🙂
    Jag är också i någon konstig fas, jag har nästan inga böcker jag är sugen på – fast jag vet att det borde finnas massor, för bara någon månad sen fick jag hejda mig själv från att köpa allt jag ville ha. Och nu finns det plötsligt inget som lockar så vidare värst mycket… jag har en bok hemma som jag är riktigt sugen på, men efter det.. nada!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: