Augustläsning so far

august liten2_90x136

Det här med att ge mig själv korta utmaningar verkar vara min grej. Nu var det ju lite fusk, då jag visste att jag skulle läsa Och i Wienderwald står träden kvar på min litteraturkurs, men faktum är att jag även läst En storm kom från paradiset och Only väg is upp.  Några inlägg om dessa böcker har det däremot inte blivit. Just nu är det mycket roligare att läsa böcker än att skriva om dem.

På tur står Cilla Naumanns Springa med åror och jag är också sugen på att läsa mer om Wallenberg, efter att ha tittar på en dokumentär av honom. Kanske läser jagDet står ett rum här och väntar på dig…” av Ingrid Carlberg.  Jag skulle också gärna läsa Den amerikanska högern av Martin Gelin. Vi får se vad som hinns med.

Har du läst något augustprisrelaterat i januari?

6 reaktioner på ”Augustläsning so far”

  1. Jag har läst Anyuru och den tyckte jag om. Vilken livshistoria! Kände mig småsnål när jag gav den ”bara” 3 stjärnor som i min värld är läsvärd och bra. Tyckte inte att den riktigt nådde upp till en 4. Men det var nära. Snart springer jag också med åror.

    Ibland när jag håller på och fibblar med Goodreads och alla spännande böcker tänker jag att jag borde ägna den tiden åt läsning i stället.

  2. Vilken bra idé med en kort utmaning. Misslyckades med förra årets umaning så nu funderar jag på en lämplig utmaning för i år. Gjort det lätt för mig och börjat med att läsa två böcker av Kepler, hundra år efter alla andra, men behöver komma på någon lämplig utmaning. Kanske en utmaning per månad vore något… Hälsningar Linda (som inte har en riktig bokblog…men som skriver om böcker ibland…)

    1. Jag har en tendens att bli uttråkad om utmaningar är för långa eller för svåra. Testar några korta i år tänkte jag. Ska kika in hos dig, kul med nya bloggbekanta.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: