enligt O

Tankar från en bokberoende

Böcker jag inte vill vänta på

Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Så lyder frågan i förra veckans bokbloggsjerka och visst finns det en del böcker att se fram emot. Få som jag inte klarar att vänta på dock, men jag skulle gärna läsa tredje delen av Engelsforstrilogin tidigare än våren 2013.

Slapp jag vänta till oktober på Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito, Marionetternas Döttrar av Maria Ernestam och  Den sista dagen i december av Mariette Glodeck, vore det trevligt. Annars är jag inte så överväldigad över hösten som alla andra. Nya böcker av Barbara Voors och Curtis Sittenfeld skulle dock få mig att jubla rejält.

Föregående

Efterlysning

Nästa

Det svåra med klassiker

4 kommentarer

  1. Vi är ett gäng som gärna skulle ha sista delen i Engelforstrilogin redan idag 😀

  2. Jag skulle också gärna läsa något nytt av Curtis Sittenfeld!

  3. En bok jag saknar är verket “Sanningarna” i flera band. Skrivna (under övervakning av lögndetektor) av t ex Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Håkan Juholt, Ylva Johansson. För att bara ta några exempel. Skulle garanterat bli givande läsning, både kul, spännande, upprörande och intressant. Verkliga önskeböcker!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: