Böcker jag inte vill vänta på

Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Så lyder frågan i förra veckans bokbloggsjerka och visst finns det en del böcker att se fram emot. Få som jag inte klarar att vänta på dock, men jag skulle gärna läsa tredje delen av Engelsforstrilogin tidigare än våren 2013.

Slapp jag vänta till oktober på Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito, Marionetternas Döttrar av Maria Ernestam och  Den sista dagen i december av Mariette Glodeck, vore det trevligt. Annars är jag inte så överväldigad över hösten som alla andra. Nya böcker av Barbara Voors och Curtis Sittenfeld skulle dock få mig att jubla rejält.

4 reaktioner på ”Böcker jag inte vill vänta på”

  1. En bok jag saknar är verket ”Sanningarna” i flera band. Skrivna (under övervakning av lögndetektor) av t ex Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Håkan Juholt, Ylva Johansson. För att bara ta några exempel. Skulle garanterat bli givande läsning, både kul, spännande, upprörande och intressant. Verkliga önskeböcker!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: