Tematrio – Läsning

Alla är vi läsare av skönlitteratur, men de flesta av oss läser säkert dessutom något mer. Visst läser ni även tidningar, löpsedlar och på mjölkpaketen?

Berätta om tre saker ni läser utöver skönlitteratur.

1. Just nu är det mycket läromedel i mitt liv. Jag läser, letar, granskar, skriver. Spännande och skitsvårt. Dessutom är läromedel en stor del av min yrkesvardag.

2. Jag gillar idén med tidningar, men är grymt kass på att läsa dem. Prenumererar på ViLäser och läser den om än väldigt långsamt och oregelbundet. Den där matlagningstidningen som ska inspirera till smartare vardagsmat och trädgårdstidningen som ska få mig att fixa till en prunkande trädgård är jag dock sådär bra på att läsa.

3. Jag försöker läsa lite trevlig facklitteratur och har ofta något på gång. Det brukar ta lite tid dock och en del lite överambitiösa böcker lämnas tillbaka olästa till biblioteket. Just nu läser jag På y-fronten intet nytt: eller jakten på den nya mansrollen av Peter Eriksson. Underhållande, tänkvärd, men lite mycket ibland. Återkommer med fler tankar när jag läst färdigt. Helt klart är att en kvinna som skrivit så om män skulle avrättas offentligt.

En bok jag tänkt läsa hur länge som helst är Kvinnor på gränsen till genombrott av Ulrika Knutson som är en av de böcker som tyvärr måste lämnas tillbaka imorgon. Så många böcker, så lite tid…

3 reaktioner på ”Tematrio – Läsning”

  1. Faktalitteratur (all möjlig, både för barn och vuxna), tidningar (Yourlife) och läromedel (räknas det när man läser för att man rättar barnens böcker… då måste jag ju läsa alla frågor och svar?) hos mig med!!!

    Ja, Hambergs bok rekommenderar jag varmt!!!

    Jo, vad man tycker om böcker förändras. Det märker man definitivt när man läser gamla inlägg.

  2. När jag har en stund för mig själv med en kopp kaffe läser jag precis vad som helst jag kan komma över. Har faktiskt hänt att jag suttit och läst på en schampoo flaska.. 🙂
    Annars barnböcker och inredningstidingar

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: