52 bra saker: #boblmaf

Läshelgen i Varberg är över och det var som alltid riktigt trevligt att hänga med andra bokbloggare och bokälskare. Det är nästan exakt tio år sedan jag började blogga om böcker och även om det dröjde fram till Bokmässan 2010 innan jag vågade mig på att träffa andra bokbloggare IRL var de då levande kommentarsfälten ett ställe att lära känna varandra på. Bland annat hängde några av oss på Malin Persson Giolitos blogg och även om de jag lärde känna 2009 inte alltid bloggar längre och ibland faktiskt helt försvunnit ur bloggosfären, så finns ett stabilt gäng kvar och många har tillkommit.

Nu träffar jag många ur #boblmaf flera gånger om året och nästan dagligen på sociala medier. Flera av dem träffar jag mycket oftare och de har verkligen blivit goda vänner. Kanske borde de få varsitt inlägg, men hela #boblmaf får vara veckans bra sak.

 

PS. #boblmaf står för bokbloggarmaffian och kan också delas upp i olika sektioner som #boblmafvast och #boblmafsyd Bakom taggen gömmer sig ett gäng mer eller mindre introverta bokälskare som någon gång haft något som liknar en bokblogg eller möjligen är hang-around till någon som har eller har haft en bokblogg och som gärna är extroverta tillsammans.

PS2. Bilden är tagen av Carina aka Bokbiten på Bokmässan 2017 och den visar några av alla fina delar av helheten som tillsammans bildar #boblmaf.

4 reaktioner på ”52 bra saker: #boblmaf”

  1. Vad härligt det låter! Jag har bloggat om böcker i 11 år nu, men inte vågat träffa andra bokbloggare än ☺️ I och för sig så uppstår det inte heller lika många chanser till sådant när man bor i de norra delarna av landet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: