Kanske en chans till

Jag sitter med en hög böcker och en hög gröna postpåsar framför mig. De flesta vinnarna har fått sina böcker, men några behöver jag adressen till. Dessutom tror jag att några poängjagare saknas, jag fick lite uppdateringar på bokmässan, men inga här än så länge.

En tävling finns fortfarande kvar och ni får en chans till, annars får jag hitta på något nytt. Kom igen nu, det gäller ju en fellow bokälskare.

Klara vinnare som behöver maila adress till linda [at] enligto.se

Vixxtoria som ska få ett exemplar av Döden på en blek häst.

Metta och Holly som fått Bingo på en rad och var så entusiastiska tävlande att ni får välja en bok var. Kolla böckerna här och maila sedan. Tror dessutom att ni behöver räkna och redovisa era poäng. Borde bli vinst där med.

En bingobok kvar och den går till den person som såg flest av de totalt 16 bingo-författarna på bokmässan. Hojta till! Det är först till kvarn som gäller.

Så också på poängjakten, då tiden redan gått ut. Maria får en bok för de poäng hon redovisat hittills och Ylva får också välja en av de tre böckerna i potten. Maila önskemål och adress. Eller gärna två önskemål om ni skulle vilja ha samma bok.  En bok kvar till en lycklig vinnare.

Är det någon jag har glömt bort? Hör av er i så fall.

 

3 reaktioner på ”Kanske en chans till”

 1. Jag ska försöka sammanfatta poängjakten (så gott jag minns)
  *Katerina Janouch – 2p
  *Björn Hellberg sittandes på e nstor UTAN att signera böcker – 2p
  *Jan Guillou i monterprogram 2p
  *Martina Haag signerar – 1p
  * 6 signerade böcker – 12p pratade med fyra av författarna 4p
  *Diskuterade Laxness med Jonathan Franzen 2p
  * en bild på mig och Mario Vargas Llosa och Lionel Shriver 14p
  *Augustprisvinnare alltså. Ja Torbjörn Flygt, Majgull Axelsson, PO Enquist, 6p
  * En bild på mig och en nobelpristagare (Vargas Llosa) 20p och jag såg ju 2 så 10p?
  *Jag gillade bokmässans kaffe, 2p!
  *Jag gillade verkligen mackorna på mässan, kostade 55kr vilket är billigare än caféet här i stan så det är ju relativt. men 5p

  Jag får det till 82p, men du får så klart granska o räkna om. Bilderna för finnas på min FB-sida 🙂

  På bingon såg vi Jan Guillou, Herta, Britt-Marie, Vargas Llosa som blev en rad. Därutöver såg vi Schiefauer Skavlan och Arja som är en rad. Därutöver Karin Alfredsson, Montazami och Läckberg.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d