Vem är jag? Del 4

Jag har ju en bok kvar att lotta ut. En alldeles rykande färsk sådan av den fantastiskt roliga Dawn French. I En liten smula underbar får du träffa tonåringen från helvetet.

Vad ska du då göra för att få boken? Tala om vilken bokkaraktär det är som presenterar sig här:

Jag är en helt annan än vad många tror. Eller rättare sagt har jag blivit det på senaste tiden. Det är ett fordon som förändrat mitt liv. Jag har upptäckt en helt ny värld som jag egentligen redan upptäckt, men bara i verkligheten. Ja, du läste rätt, verkligheten är inte alltid den bästa.

Svara i en kommentar så snabbt som möjligt. Första rätta svaret vinner. Glasklart?!

 

Uppdatering: Personen finns på riktigt, men det är ingen sann berättelse. Inte ens en sannolik sådan kan jag tänka, men en mycket söt och trevlig skröna. Fordonet är väldigt, väldigt viktigt. Tips, kolla mina läslistor, jag har läst boken.

Ny uppdatering: Läs nu instruktionerna ordentligt. Jag har läst boken och de flesta av era förslag har jag inte ens hört talas om. Dessutom är det en dam, i ordets rätta bemärkelse. Det finns många böcker om henne, mer eller mindre sanna. Den här är definitivt mindre sann.

15 reaktioner på ”Vem är jag? Del 4”

  1. Alfred Nobel? Om ja vilken bok är det?
    Karaktärerna i Sommarhuset må vara lik personer från verkligheten men de finns inte, fiktivt, vad jag har förstått? Hursom mycket klurigt! 🙂

  2. Ledtråd: Personen finns på riktigt, men det är ingen sann berättelse. Inte ens en sannolik sådan kan jag tänka, men en mycket söt och trevlig skröna. Fordonet är väldigt, väldigt viktigt. Tips, kolla mina läslistor, jag har läst boken. Så också andra bokbloggare.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: