Den där säcken…

Det har varit ett händelserikt dygn.  Från blogg till blogg har stafetten vandrat och bjudit på en rad fina inlägg om den händelse som vi suktar efter just nu. Och ja, jag har läst alla trots att jag inte hunnit kommentera i era bloggar. Imorgon ska jag vara en mycket trevligare bloggare. Idag har jag mest koncentrerat mig på att försöka ha någon form av koll.

Koll ja, jag borde ha bättre koll på vad jag ska fylla mina mässdagar med. Problemet är inte att hitta saker att göra, utan att välja bland alla de guldkorn som erbjuds. Kloning hade inte varit fel.

Imorgon ska jag djupdyka i programmet och försöka göra någon slags plan. En plan som jag med all säkerhet inte kommer att följa. Att ha en plan att bryta känns dock alltid bra. Mer organiserat trots allt.

Imorgon och på söndag fortsätter jag att uppmärksamma Bokmässan 2011 som snart är här. Mellan 22e och 25e september kommer jag att vara borta mer än jag är hemma, men jag tänker ha det hur trevligt som helst! Inget smygande för mig alltså.

Tack för all hjälp med att frossa i boknörderi det senaste dygnet. Låt oss fortsätta med det länge, länge!

Detta är ett inlägg i en bloggstafett tillägnad Bok- och biblioteksmässan i Göteborg där följande bloggar deltar:

enligt OPocketloverBöcker x 3BokmalenFiktiviteterSkrivarmammaoch dagarna går…Boktok 73BokbabbelMarias BoklivLyrans NoblesserBokbarenthe Book PondUnga VuxnaPaperback LoverOlika sidorVägen till utgivning ,  *malins bokblogg*,  Dantes Bibliotek,  En full bokhylla är en rikedomI min bokhyllaHannas HörnaWord up, AnjoOm böcker som jag hunnit läsaYou’re no different to me

3 reaktioner på ”Den där säcken…”

  1. Tack själv för att du organiserade och höll ordning på oss alla!

    Jag ska också planera mässprogram den här helgen. Av det jag sett hittills så blir det många krockar fast det får man väl kanske leva med. Måste dit fler dagar nästa år..

  2. Tackar för ditt fina initiativ – det har varit så kul att läsa allas inlägg och jag ska försöka kommentera hos alla efterhand.Lycka till med planeringen – jag själv har ännu en ganska flytande plan. Vet att inte planera för mycket, vila ska också in så att man pallar alla dagarna…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d