Fler bokmässiga inlägg

Stafetten går vidare och först ut denna sammanfattning blir Olika sidor som bjuder på ett inlägg utan punkter. ”Är det riktigt klokt att vara så bokfrälst att man ägnar så mycket energi åt en dag på en bokmässa?” undrar han och ja, det kan man undra. Jag tycker att det låter helt normalt.

Läs också Vägen till utgivning där Anneli berättar om sin första mässa, då hon bar på en hemlighet som fick henne att le i smyg och kanske också drömma om nästa vecka då hon kommer till Göteborg som författare.  En väldigt fint inlägg.

Malin berättar om sin första Bokmässa som hon åkte till med några kollegor. ”Kan man fylla en mässhall med bara böcker?” undrade hon innan och ja, det kan man ju blev hon varse. Hon skriver om den överväldigade känslan som Bokmässan ger och erkänner att hon är totalt biten. Jag också Malin!

Therese bjuder på ett roligt inlägg om ett ganska så annorlunda Bokmässebesök. Bered dig på en massa fniss! Tur att du omvärderade din syn på mässan Therese!

Hos En full bokhylla är en rikedom kan vi läsa ett inlägg dedicerat till bloggarens två barn. Båda födda i maj, vilket betyder att de får uppleva sin första mässa väldigt tidigt i livet. Förhoppningsvis det första av många besök.

Vi får också veta att bloggen I min bokhylla faktiskt finns till tack vare Bokmässan. Det är inte dåligt det. Snart är det dags för denna bloggaren första mässa. Glöm inte att säga hej!

Tror att dygnets sista sammanfattning får publiceras imorgon. Den här bloggaren är nämligen både vansinnigt trött och lite för förkyld för att det ska kännas riktigt bra. Nästa helg vill jag INTE vara sjuk. Jag får verkligen INTE vara sjuk. Det vore en KATASTROF.

Jag går och lägger mig, men dyker upp igen strax före midnatt och knyter ihop säcken lite.

 

 

 

3 reaktioner på ”Fler bokmässiga inlägg”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: