De sista timmarna

Jag gick och la mig innan midnatt igår och hann därför inte skriva om dygnets sista inlägg. Nu blev det så att jag inte somnade direkt tidigt ändå, eftersom jag fastnade i Ali Smiths Jag är allt du drömt. Mycket bra bok. Känns som om temat för min läsning just nu är unga, mystiska kvinnor.

Men åter till bloggstafetten. Jag blev helt klart väldigt sugen på att äntligen få gå på Bokmässan efter att ha läst alla fina inlägg.

Hanna missar bokmässan i år, men planerar att besöka den nästa år då temat är nordisk litteratur. Hon önskar tips från erfarna besökare!

Anjo skriver ett fint inlägg om hur han som autografjägare också började älska Bokmässan. Han skriver om kärleken till serier och hur han drömde om att bli nästa Disney.

Vixxtoria skriver om allt hon tycker om med mässan och massan. Tipset om att komma dit tidigt på morgonen ska jag försöka följa i år. Jag hatar köer. Ett annat bra tips är att bara följa med massan och inte tänka så mycket på hur trångt det faktiskt är.

Morrica berättar om hur hon följer Bokmässan och hur hon hoppas att kunna träffa sin distansvän.

Tack igen alla skribenter, det har varit riktigt kul att läsa era inlägg! Ser ni någon förvirrad brunett, med håret på ända och alldeles för många bokpåsar i händerna skulle det kunna vara jag. Hoppas vi ses!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: