enligt O

Tankar från en bokberoende

En spännande programidé

Jag är ett stort fan av Jessica Gedin. Hon är helt enkelt briljant. Nu ska hon leda radioprogrammet Detektiverna med premiär 23 juli i P1. Programmet handlar inte överraskande om kriminallitteratur. Dels ingår ett tävlingsmoment, men det kommer också att bli en del diskussionen om genren i allmänhet. Tycker att det låter som en grymt bra idé!

Tänker lyssna mycket på radio i sommar. Det är i alla fall planen. Promenad + P1 = SANT

Föregående

Med tanke på pingsten

Nästa

Mellan dröm och verklighet

3 kommentarer

  1. Tack för tipset. Jag gillar också JG.

    • Nu gäller det bara att komma ihåg det! Program på P1 får sällan mycket uppmärksamhet.

  2. P1 är i stort sett den enda kanal jag lyssnar på, men detta skippar jag. Deckare är inte min genre och Jessica Gedin inte min kopp te.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: