Böcker jag ser fram emot del 1

Jag har som många andra bläddrat igenom Svensk Bokhandels Vårkatalog och insåg efter bara några sidor att jag aldrig kommer att hinna läsa allt jag vill läsa. Som vanligt alltså.

Jag har visserligen en boklista med viktiga titlar och datum, men kommer ändå att presentera några av de böcker som jag ser fram emot extra mycket. Om jag hade varit en organiserad själ hade jag så klart presenterat böckerna tematiskt, men nu får det nog bli lite som det blir.

Jag börjar i alla fall med en trio jag verkligen ser fram emot:

Den 24 mars kommer Elin Boardys nya bok Mot ljuset som utspelar sig efter andra världskriget. Då jag absolut älskade Boardys debut har jag skyhöga förväntningar på uppföljaren.

Jag ser också fram emot att läsa mer av Philip Roth som efter två höjdare börjar bli en favorit. Indignation heter hans nya bok som utspelar sig vid tiden för Koreakriget. Den 18 mars släpps den.

Lynley har alltid varit min favorit bland deckarhjältar och i förra boken var både han och Elizabeth George tillbaka i sin gamla stil. Jag ser därför fram emot att få läsa nästa bok i serien Denna dödens kropp som utkommer den 11 april.

2 reaktioner på ”Böcker jag ser fram emot del 1”

  1. Ännu ett boktips?
    Läs gärna min romandebut med ”Memento Mori – Minns att du skall dö” – en psykologisk spänningsroman.
    Kram!
    Sanna Juhlin

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: