Spansk läsuppdatering

Det har blivit lite läst hittills! Skönt värre med semester. En ganska ny pocket vill jag definitivt rekommendera, Och allt är förvridet av Emma Ángström som släpps idag. Har ocksá hunnit med One day av David Nicholls, halva Utan ett ord av Linwood Barclay och ett par noveller av Alice Munro.

Samma dag som vi reste fick jag ett par böcker frán Elisabeth Grate förlag som jag hoppas hinna läsa ut under resan och sedan finns det ett par deckare och en engelsk ungdomsbok dessutom. Jag lär klara mig med tanke pá att det är knappt tre dagar kvar, men det gäller att vara pá den säkra sidan…

Vi hörs pá riktigt om nágra dagar! Jag ska dricka lite sangria för er med.

1 reaktion på ”Spansk läsuppdatering”

  1. Jag har Och allt är förvridet i inbundetformat. Man kanske skulle sätta igång med den snarast alltså..

    Det låter som du har en bra semster. Passa på att njuta ordentligt!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: