Love hard

Natalie Bauer verkar ha hittat den perfekta killen genom en dejting app och de har pratat i timmar. Visst är hon rädd för att han luras, men när han skickar bild efter bild börjar hon bli säker på att det här är på riktigt. När drömprinsen Josh Lin antyder att det hade varit fint att fira jul ihop bestämmer Natalie sig för att överraska honom. Hon åker tvärs över landet och knackar på dörren, helt inställd på att fira en romantisk jul med sitt livs kärlek. Det visar sig dock att den snygge killen hon fått bilder på egentligen är en blyg och lite nördig kille som närmar sig trettio, men ändå bor kvar hemma hos sina föräldrar. Han har använt foton på sin kompis, eller kanske snarare före detta kompis, Tag och självklart flyr Natalie hals över huvud när det uppdagas.

Hon flyr inte längre än till den lokala baren där hon träffar den riktiga Tag, snyggare i verkligheten än på bild och kanske kan han bli hennes pojkvän på riktigt. Josh lovar Natalie att sammanföra henne med Tag mot att hon låtsas vara hans pojkvän under julhelgen. En klassisk historia alltså och det är inte direkt oväntat hur det hela slutar. Grejen är att det inte gör så mycket. Som romantisk julfilm funkar nämligen Love hard väldigt bra, mycket tack vare skådespelarna i huvudrollen. Såväl Nina Dobrev, som spelar Natalie och Jimmy O. Yang, som spelar Josh är riktigt charmiga. Dessutom fylls filmen av en rad roliga biroller. Vill du se en lättsam film som innehåller mer charm än slisk är Love Hard filmen för dig. Titeln anspelar på parets favoritjulfilmer, som båda vävs in i handlingen.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: