God Jul till er alla!

God Jul lära läsare! Jag önskar en fin dag och hoppas att ni får sällskap av någon i dessa tider. Vi har försökt hålla oss hemma så mycket det går för att kunna fira jul med min mamma och syster med familj. Inget stort firande, men första julen utan pappa känns det viktigt att få vara tillsammans.

Att julen är just gemenskap gör den med säkerhet extra svår för många i år. Det går inte att resa dit vi vill eller träffa alla vi vill träffa. Sådant är livet just nu och jag hoppas att vi snart får tillbaka det friare livet igen. Allt vill vi kanske inte ha tillbaka, men gemenskapen med släkt och vänner är i alla fall det jag saknar mest.

Ha en jättefin jul och om du behöver något att fylla tiden med finns tips på både böcker, filmer och tv-serier här. Botanisera och hitta något som passar dig.

God Jul önskar O!

 

2 reaktioner på ”God Jul till er alla!”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: