Århundradets kalender

2010-talet är snart till ända och vi går in i 20-talet. Visst låter det lite extra härligt, även om en ny version av det glada 20-talet känns långt borta. I årets julkalender på bloggen kommer jag att summera de två första decennierna på det nya århundradet och bjuda på kulturella upplevelser som varit viktiga för mig. Det blir böcker, filmer, tv-serier, musik och annat kulturellt med fokus på 10-talet, men också från 00-talet. Minst 24 inlägg är planerade. Får jag feeling kanske jag fortsätter hela december. Ett urval måste ändå göras och speciellt svårt är det gällande böcker. Jag har därför bestämt mig för att inte ta med de (förvisso fantastiska) böcker som tidigare varit med i mina två kanonkalendrar, som du hittar här.

På söndag kör vi!

 

 

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: