52 bra saker: Läsare

Även om kommentarerna mer eller mindre flyttat från bloggar till andra sociala medier syns det på statistiken att läsarna hittar hit. År 2019 har varit ett rekordår och enligt O har redan haft fler läsare än något annat år och det är bara november. Det gör mig självklart väldigt glad, för även om jag egentligen inte bloggar för att få läsare är det roligt att ni hittar hit. Det är ändå något slags bevis på att det jag skriver når ut.

Nästa mål är att toppa januari 2013, som än så länge är den månad jag haft flest läsare, följt av oktober, september och maj 2019. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; ryktet om bokbloggens död är betydligt överdrivet.

Tack alla för att ni kikar in här!

 

 

Photo by “My Life Through A Lens” on Unsplash

2 reaktioner på ”52 bra saker: Läsare”

  1. Januari 2013 är även min överlägset bästa månad genom tiderna. Följt i första hand av månaderna däromkring. Men jag skriver inte lika regelbundet som du och jag har framförallt skurit ner på recensioner under ett par år även om jag börjar hitta tillbaka till dem. Inte för att mitt mest populära inlägg genom tiderna är en recension men de ger ju ändå lite substans till en bokblogg. 🙂

    1. Något speciellt med januari 2013 alltså! 🙂 Recensioner ger nog kanske mest trafik från google kan jag tänka mig, men jag har ingen aning egentligen. Jag gillar själv att läsa varierade bloggar.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: