enligt O

Tankar från en bokberoende

Fördelen med serier

20120725-150830.jpg

Ibland dyker recensionsböcker upp vid ett perfekt tillfälle. Mitt i lässvackan är det grymt skönt att läsa en lättläst bok, som dessutom innehåller personer som jag redan lärt känna i två tidigare böcker. Egentligen trodde jag inte att en deckare skulle passa just nu, men efter en stund i solen och 120 lästa sidor måste jag tillstå att Grebe och Träff verkligen var en bra medicin. Recensionsdatum för Innan du dog är 30 augusti, men jag lär läsa ut den långt dessförinnan.

Föregående

Istället för läkare

Nästa

Vikten av att läsa

2 kommentarer

  1. Hur kom det sig att du började recensera böcker åt förlag? Är väldigt intresserad av det.

    • Jag får inte betalt, men böcker gratis. Började av en slump med Piratförlaget tror jag, men sedan sedan har det blivit mer och mer.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: