Sommar så här långt

Foto: Robert Nordgren

Jag har hunnit lyssna på färre program än jag önskar, men dagens Sommar missade jag självklart inte. Idag berättade Jenny Jägerfeld om fysiska- och psykiska svårigheter, kryddat med lite mindfulness-hat och lite skrivartankar. Låter kanske inte så upplyftande, men det var det. Dessutom spelade hon bra musik. Det är viktigt.

Tidigare i veckan var jag tvungen att stänga av Heidi Anderssons program för att musiken var så fruktansvärd. Det hon berättade om var ganska spännande. Mycket dopingsnack, kissbeskrivningar, armbrytning och svårigheten med att bo ihop med någon som i princip aldrig är hemma och när han är det sover i gästrummet med öronproppar. Tur då att hennes pappa är världens bästa nanny. Men musiken, jag fixade den inte. Får lyssna klart på podverisionen istället.

Musiken var ingen höjdare i Firt Aid Kits program heller, men gillar man country är det ett riktigt höjdarprogram. Hyfsat underhållande ändå måste jag säga, trots att de små töserna verkade ganska nervösa.

Nervositet verkar inte ligga för Petter Stordalen, vars sommarprogram jag trots allt lyssnade på då jag satt i bilen då det inleddes och sedan faktiskt fastnade. Vilken excentrisk man. Skitjobbig att ha nära sig kan jag tänka mig, men inte desto mindre fascinerande.

Så mycket mer har det inte blivit för mig den här sommaren, mer än någon minut här och där. Har dock laddat ner en hel del program till min telefon, så bara jag får tid för en promenad eller två så ska jag nog lyssna ikapp lite.

Har du något program du kan rekommendera?

8 reaktioner på ”Sommar så här långt”

  1. Jag gillade Jo Nesbös. Småputtriga barndomsminnen och mannen kan berätta en historia. Daniel Sjölin också då förstås 🙂

  2. Lyssnade också idag och tyckte mycket om Jennys program. Senare på eftermiddagen klickade jag fram Klara Zimmergrens program och fastnade verkligen.Det kan jag rekommendera!

  3. Jag lyssnade också på Jenny Jägerfeldt. Intressant.
    Sara Bergmark-Elfgren tänker jag inte missa.

    Annars gillade jag Daniel Ek, spotifygrundare, både musik och vad han sa.

  4. Daniel Sjölins var som en smocka! Skitbra. Jag gillade också Jennys mindfullness-hat, och blev förvånad av det.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: