Seg söndag

Vad gör en boknörd som jag en seg söndag som denna?

Läser ett bra tag i sängen självklart. Dagens bok är Kvinnan han älskade av Dorothy Koomson, en författare som alltid varit småtrevlig, men som nu verkar ha tagit minst ett steg framåt. Efter halva boken känns det i alla fall klart så.

En snurr bland bokbloggarna har det blivit och jag fastnade för Lyrans klassikerutmaning. Egentligen behöver jag knappast någon mer läsutmaning, men de tre böcker jag hade med i min Klassikertrio vill jag i alla fall läsa.

Vidare har jag försökt finna någon sorts struktur för min majläsning. Ni vet att jag älskar listor, men att jag sällan läser efter dem. Någon form av majlista börjar dock ta form.

Något som också börjar ta form så smått är mitt inlägg om Eld som kommer att publiceras under morgondagen. Svårt att skriva bra utan att spoila för mycket. Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit så sugen på att klippa en baksidestext som nu, men nej, det kommer jag inte att göra.

Hur har din söndag varit hittills?

Vad läser du just nu?

Hur ser din majläsning ut?

Är det någon läsutmaning du är sugen på att hoppa på?

Vilken bok kommer du att skriva om härnäst?

9 reaktioner på ”Seg söndag”

  1. Har inte haft en seg söndag – snarare tvärtom. Inte ens en minuts bokläsning på hela dagen! Åtgärdas snarast! 🙂

    1. Hann med en timmes träning också, men annars har det varit rätt slött! Ska genast kika in och läsa dina svar.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: