På lördag

Känner jag mig själv rätt kommer jag inte att orka vara lika aktiv på lördagen då mässhallen är smockfull. Planen är därför att vara riktigt aktiv torsdag-fredag och ta det lite lugnare därefter. Kanske hänga i bloggrummet på andra våningen i rum R3. Men visst finns det en massa spännande att göra.

kl 9.40

Torbjörn Flygt talar om Outsider i B05: 22 och trots att jag inte läst boken är jag nyfiken. Underdog var ju en riktig höjdare.

kl 10.00

00-talets lyrik i sal J1 kan nog vara något. Jag hoppas att seminarierna är lugnare än monterprogrammen, men det kan ju vara tvärtom. Jag har faktiskt aldrig varit på seminarier under helgen tidigare, så jag vet inte svaret.

Är det montrar som gäller lyssnar jag på Sarah Sheppard istället i B04:02.

kl 11.00

Jag vet inte om det kommer att vara möjligt att få plats på Christine Falkenlands seminarium i F5, men jag skulle väldigt gärna vilja lyssna till henne.

Ett lika bra val är dock seminariet i V-hallen om kvinnors röst med bland andra Barbro Hedvall och Birgitta Ohlsson.

kl 12.00

Vill jag gärna lyssna på bland andra Peter Englund som talar om Stagnelius i H1.

kl 13.00

Antingen Åsa Linderborg, Henning Mankell och Jan Guillou om 1900-talet i K2 eller om favoriten Tranströmer i grannsalen K3.

kl 14.00

Jag har lovat grabbarna O att försöka få tag på signerade Tam-böcker, så jag får väl stalka Jo Salmson lite. Förra årets böcker som Pija Lindenbaum skrev i är populära.

kl 15.00

Det lutar år att jag lyssnar på Sara Lövestam i F5 om skyddsnätet med hål i.

kl 16.00 är det dags för bokbloggarmingel och då, om inte förr, hoppas jag hinna nörda loss ordentligt med alla trevliga människor som ska dyka upp.

 

Rulla till toppen
%d