Ord och inga visor inför mässan

Jag bor ju för en gångs skull where the action is, så speciellt mycket packande och fixande bli det inte. Måste dock kolla busstider, då bilen får stanna hemma alla dagar utom söndag. Ska det minglas ska det minglas med vin!

Några av Ord och inga visors livsviktiga frågor tänkte jag besvara innan jag drar in till stan.

Vilken/vilka böcker ska jag ha med mig?

Vågar som vanligt inte åka någonstans utan en pocketbok i väskan och just nu ligger Mrs Dalloway där.

Vad ska jag ha för skor? 

Ett par skor för varje dag är rätt smart så att fötterna inte dör. Sneakers, converse, kängor och stövlar alltså.

Vad ska jag ha för kläder?

Ja du, det gäller att hitta något som är bekvämt, snyggt och som funkar både dag och kväll. En utmaning. Kanske knör jag ner en bytesklänning på fredagen, annars blir det mycket jeans, kanske någon kjol. Många lager för att det ska funka i det varierande klimatet är viktigt.

Hur löser jag visitkortsfrågan?

Jag har visitkort med och utan hemadress. Inte så flashiga, men de funkar.

Vilka seminarier ska jag gå på?

I teorin eller praktiken? Det blir mycket om läsning, unga tjejer och sexualitet. En del författare vill jag också lyssna på, som Annika Thor.

Vilka montrar ska jag besöka?

Jag vill till mina favoritförlag, gärna säga hej till de mindre som Sekwa, Elisabeth Grate, Gilla Böcker och X-publishing. Annars blir det mycket planlöst. Några engelska pocketböcker ska inhandlas och jag hoppas att The English Bookshop har en monter i år.

Hur ska jag klara mitt köpstopp på Bokmässan?

Köpstopp, schmöpstopp säger jag och skiter fullständigt i det den här helgen. I gengäld är jag beredd att förlänga det fram till jul.

Hur ofta ska jag blogga från mässan?

Lite från mobilen, men tror inte att jag orkar bära med varken iPad eller dator. Möjligen på söndag. Vi får se. Kanske hinner jag publicera några inlägg kvällstid, annars blir det bokmässa hela nästa vecka också!

Vad ska jag göra mer?

Träffa trevliga människor, mingla lite här och var och njuta av att ha all tid i världen. Stressen tänker jag skita i. Jag hinner det jag hinner och det kommer att räcka bra.

 

 

1 reaktion på ”Ord och inga visor inför mässan”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: