En bokmässebonanza kanske?

Vi firade ju Världsbokdagen tillsammans med en bloggstafett och det var riktigt kul tyckte jag. Nu när det snart är september tänkte jag att vi kanske kan förbereda oss inför Bokmässan med att köra en bloggstafett till mässans ära den 16 september.

Nu söker jag bloggare som vill delta. Ditt inlägg kan handla om ett besök, bristen på besök, en favoritförfattare du träffat eller vill träffa, ja vad som helst som på något sätt har med Bokmässan att göra. Du behöver ha en blogg, men inte en bokblogg. Det är inte heller nödvändigt att du ska besöka mässan just i år, ett minne fungerar alldeles utmärkt.

Jag sparkar igång roligheterna kl 00.01 med ett inlägg och avslutar dessutom kl 23.59. Däremellan får ni följa stafetten från blogg till blogg. Under dagen kommer jag att länka till och sammanfatta de inlägg ni skrivit. Det här är en kul chans att hitta nya bloggare och att helt enkelt frossa i bokmässetankar under ett helt dygn.

Vill du vara med vill jag att du skickar ett mail till linda [at] enligto [punkt] se, alternativt anmäla dig i en kommentar, men då inte glömma att bifoga din mailadress. Några dagar innan den 16e får du en publiceringstid av mig och tanken är att stafetten ska bjuda på ett inlägg i timmen. Om du inte kan tidsinställa dina inlägg och därför vill publicera en viss tid är det bara att önska ett klockslag.

 

 

27 reaktioner på ”En bokmässebonanza kanske?”

  1. Tja, jag har ju gått dit varje år i stort sett, så det vore kul förstås 🙂

    anjoanjo gmail com är adressen.

  2. Jag är gärna med, jag kommer inte att besöka bokmässan i år men på det här viset är jag ju med litegrann på ett hörn i alla fall =D

    1. Kul! Då bokar jag in dig och skickar en publiceringstid. Synd förresten att du inte ska till mässan, hade varit kul att säga hej!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: