En verklig summering

Det här skulle ju bli en verklig sommar och det lyckades jag med hyfsat bra. Det har blivit i alla fall några böcker som inte är skönlitteratur.

I maj tänkte jag läsa Patrik Sjöbergs bok och det gör jag fortfarande, men kön på biblioteket är lång och trots att mamma erbjudit mig att låna hennes signerade exemplar har jag lyckats glömma den varje gång. Jag tycker också att de flesta böckerna på listan jag då skrev fortfarande är lockande.

Trots detta har bara en av dem blivit lästa, nämligen Resa i Sharialand och den var sannerligen läsvärd.

Jag har också läst Mindfulness för föräldrar och Bortom mammas gata. Dessutom måste Einsteins fru klassas som ganska verklig, om än med mer än en tvist. Halvläst är Kvartslivskrisen som verkligen är en bok för mig. Tyvärr.

Några veckor till är det väl ändå sommar, så det blir kanske något mer verkligt läst innan det är dags att göra den slutgiltiga summeringen. Jag har lite svårt att njuta av dessa icke-skönlitterära böcker då läsningen blir allt annat än avslappnad, så att kombinera den med ett heltidsjobb är kanske lite väl optimistiskt.

1 reaktion på ”En verklig summering”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: