Läsplanering för november

Jag ska fånga en ängel av Håkan Östlundh, i alldeles färsk pocket finns på läslistan helt klart. jag ser mycket fram emot den. Ny i pocket är också Marshmallows till frukost av Dorothy Koomson som lockar mycket. Jag tänkte också ta tag i Erlend Loe så här tredje gången gillt.

Nyckelbarnen av Sara Kadefors och Ursäkta att man vill bli lite älskad av Johanna Thydell vill jag också äntligen hinna med.

I avdelningen läsutmaningar är det hög tid att läsa tegelstenar och först ut är Alberte-trilogin av Cora Sandel, som jag i alla fall tänker läsa första delen i.

Lyrans resa går till Afrika och jag tänkte få läst både Sabatini och Gappah, trots att de inte står på listan. Har också lust att kolla upp de två böcker jag inte läst av Lyrans tre utvalda.

Tänkte också läsa Maureen O’Briens Döden inpå livet som ingår i min deckarutmaning och kanske slinker Lang och Sayers ner också, i temat gamla deckardrottningar. Känns som böcker som passar så här i höstmörkret.

12 böcker, det kan hända att jag läser så många, men knappast att jag läser just de 12 jag skrivit om här. Månaden innehåller två tågresor tur och retur Stockholm, varav en av fyra vägar helt ensam. Då ska jag läsa!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: