En stilla bokustopp

Det händer inte mycket på pockettoppsfronten och tur är väl det. Jag får ju ändå inte köpa böcker och behöver ärligt talat inga fler just nu heller. Möjligen behöver jag mer lästid för att faktiskt komma igenom de böcker som ligger här i högar och skriker efter uppmärksamhet. Några har fått ett recensionsdatum av sitt förlag och de skriker lite högre. Orättvist egentligen.

På pockettoppen verkar Allan ha bitit sig fast på toppen likt Helen och hennes man bitit sig fast på Svensktoppen. Vilken fruktansvärd låt förresten, men Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann är definitivt ingen fruktansvärd bok.

Topp fyra är identisk med förra veckan, men på plats sju händer det grejer. Där ligger nämligen Igelkottens elegans av Muriel Barbery och den vill jag definitivt läsa!  Den andra nya boken på listan är Rosa elefanter av Karin Brunk Holmqvist som inte lockar lika mycket.

8 reaktioner på ”En stilla bokustopp”

  1. Tyvärr så är väl Allan nästan lika irriterande som ”Du är min man”… Kanske borde ta mig i kragen och skriva om den på bloggen, just för att jag verkar ha så olika åsikt jämfört med alla andra…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d