Nu är det verkligen dags

Idag avslutar jag min semester. Arbetar visserligen hemma på fredag, så lite lugnt blir det kanske då, men trots detta tycker jag att det är dags att besvara Bokhoras sommarenkät. Jag tillhör dock inte de höstälskandes skara som de flesta andra bokbloggare verkar göra. Visst ser jag fram emot nya böcker och bokmässan, men för min del får det väldigt gärna vara sommar ett bra tag till.

1. Bäst i sommar?

Vad mina vänner inte vet och Vad min flickvän inte vet av Sonya Sones var ruskigt bra. Är väldigt svag för lyrikromaner och de här var något alldeles extra.

Askungar av Kristina Ohlsson hör också till höjdpunkterna.

2. Sämst i sommar?

I de lugnaste vatten av Viveca Sten var ett riktigt bottennapp.

3. Vad har du helst läst på stranden?

Jag har varit löjligt lite på stranden faktiskt. Ingen resa utomlands och hemma badar jag sällan. När vi väl varit vid stranden har jag haft fullt upp med grabbarna O. Det jag möjligen hunnit bläddra i är GP.

4. Var har du läst mest?

I trädgården har jag läst väldigt mycket. I år har jag fått använda min fina solstol då vår studsmatta varit en eminent barnvakt.

5. Har du haft något läsprojekt under sommaren som du lyckats eller misslyckats med?

Mitt mål har varit att hitta läslusten, läsa det jag vill och skita i alla måsten. Det har funkat bra. Har bara läst två utmaningsböcker Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Jonas Jonasson och On the Beach, Nevil Shute.

6. Nämn en ny bok som du har köpt i sommar!

Jag köpte och läste Jag är inte rabiat. Jag äter pizza. av Niclas Orrenius och den var både bra och skrämmande.

7. Vad ser du fram emot att läsa i höst?

Oj, hur mycket som helst. Har en megalista som jag definitivt inte kommer att hinna läsa om jag inte får ledigt från jobbet för att just läsa och en lite mer nedbantad här. Mest ser jag fram emot Malin Giolito Perssons Bara ett barn, Barbara Voors Fantomsmärtor och Louise Boije af Gennäs återkomst.

1 reaktion på ”Nu är det verkligen dags”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: