Grattis och stort tack

Det bästa med att ha en bokblogg är faktiskt kontakten med andra bloggare. Jag märker nu när jag flyttat min blogg att jag på köpet fått nya läsare och därmed nya bloggar att följa. Bokbloggarvärlden är en riktigt trevlig värld med många trevliga människor som verkligen breddat min läsning och mina kunskaper om böcker.

När jag skrev mitt 1000:e inlägg på Lilla O uppmärksammade jag många av mina nya bloggbekantar och faktum är att det känns som om jag lärt känna många av dessa bloggare, trots att jag oftast varken vet vad de heter eller hur de ser ut.

En blogg som jag faktiskt följt från första dagen är Fiktiviteter där Helena skriver om böcker som jag ofta vill läsa. Ibland lite många vampyrer för min smak kanske, men till och med de böckerna låter lockande när de hyllas av Helena.

Nu fyller Fiktiviteter 1 år och det firas med en utlottning av en bok som verkligen fick ett entusiastiskt inlägg (egentligen flera) och därför lockat även mig att läsa. Det är Wolf Hall av Hilary Mantel som fick Man Booker Prize 2009.

Självklart vill jag vinna, men mest vill jag att Helena och alla andra trevliga bloggare ska fortsätta skriva och inspirera mig länge, länge. I år har jag dessutom samlat mod nog att faktiskt träffa några av er på Bokmässan. Förra året led jag fortfarande av ett ”inte-ska-väl-jag” syndrom och vågade inte träffa någon, men i år ser jag verkligen fram emot att få både namn och ansikten på er!

Så grattis Helena och stort tack för att du skriver och delar med dig av dina tankar om böcker och om livet!

2 reaktioner på ”Grattis och stort tack”

  1. Tack så mycket! Kul att du vill vara med i utlottningen också. Jag är väldigt tacksam att du orkar överse med alla vampyrerna trots allt 🙂 Jag håller just nu på att fundera som bäst på om det kanske blir bokmässan för mig i år också…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: