En ovanligt skön vinter

Det får gärna bli en mörk och lång vinter. Vi tänker fly den. Inte hela såklart, men väl i sex veckor. Nu är biljetterna bokade och den 5:e januari drar vi till Thailands västra kust, där vi faktiskt aldrig varit. Då vi rest på sommaren har östkusten funkat bäst. Jag är lite sugen på att åka tillbaka till Vietnam också, men även om sex veckor är ganska länge så tror jag inte att vi ska flänga för mycket med grabbarna O.

Att spendera några veckor av föräldraledigheten utomlands är något vi planerat sedan barnen var riktigt små. Nu blir det alltså äntligen av. Känns helt underbart!

Frågan är bara hur många böcker jag kan packa med och hur jag kan få tag på nya. Det brukar inte vara några problem att byta till sig eller köpa i alla fall engelsk pocket. Jag tror att jag klarar mig.

7 reaktioner på ”En ovanligt skön vinter”

  1. Som jag redan twittrade: niiiiice! Härligt härligt! Vill höra allt om bokpackningen och själva resan när det beger sig! Ska ni hyra hus eller?

  2. nej tyvärr, jag har bara varit kortare vistelser i underbara Thailand så då har det blivit hotell (det är ju trevligt nog förhållandevis förmånligt att bo där). Men jag har förstått att många svenskar hyr hus där för längre vistelser, du får väl googla 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d