Sju personer jag läste om i år

Vilka personer handlar det om? Vissa är huvudpersoner, andra har biroller. Det de har gemensamt är att de alla är viktiga.

1. Jag är en person som lever livet fullt ut. Firar det jag kan och med dem jag vill. Alla mår bättre av lite glamour.

2. Kärleken är inte vacker. Jag har blivit sviken, men ändå inte gett upp. Min dotter är det viktigaste jag har och jobbet det jag hoppas ska ge mig ny lycka.

3. Även jag gör allt för mitt barn. Visst är familj och trygghet viktigt, men ibland måste man bege sig långt bort för att verkligen kunna leva.

4. Jag älskar mina barn. Kanske älskar jag ett av dem mer än det andra. Får man känna så? Valet jag måste göra är ändå omänskligt.

5. Jag lyckas alltid hamna mitt i mystiska situationer. Huset jag bor i är minst sagt annorlunda och tapeten skrämmer mig.

6. Vissa beslut är oundvikliga. Att uppfostra ett barn själv vore inget alternativ. Trygghet är viktigt, men ibland kvävs jag av mitt instängda liv.

7. Det var jag som orsakade olyckan. Alltså är det jag som måste ta hand om henne. Kärlek? Kanske inte, men jag har inget val.

Vilka är de? Gissa i kommentarerna.

11 reaktioner på ”Sju personer jag läste om i år”

  1. Och nr 1 måste vara Shopoholic av Kinsella. Och nr 4 The Donor? Jag har inte läst böckerna så jag vet tyvärr inte vad karaktärerna heter .

  2. Nu har jag funderat på sexan, huvudpersonen i Att föda ett barn, (som jag inte läst) lyssnade på Kristina på bokmässan dock. Heter hon Maj!?

      1. carin thiria bark

        Var o hämtade den på biblioteket i går. Var lite osäker på titeln och fick hjärnsläpp – skrev in enligto i bibliotekets sökruta. De kunde tyvärr inte hitta dig i utbudet 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: