Grattis till Mo Yan och Tranan

Mo Yan har legat högt på vadslagningslistorna den senaste tiden och det var egentligen inte speciellt oväntat att han tilldelades priset. Jag måste erkänna att jag inte läst något av honom, men jag är nyfiken på att stifta bekantskap med honom.

Extra glad är jag att det är Bokförlaget Tranan som ger ut hans böcker.  Jag skulle försöka köpa hans senaste bok Ximen Nao och hans sju liv på Bokmässan, men den sålde slut. Dags att göra ett nytt försök nu, trots att det blir mer ett jaha än ett äntligen.

 

4 reaktioner på ”Grattis till Mo Yan och Tranan”

    1. Lite jaha, men ändå en författare jag kan tänka mig att läsa. Sedan Englund tog över har valen varit lite tråkiga, förutom Tranströmer då.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: