Snart dags för Jessika i Babel

Jag är lite småkär i Jessika Gedin. Smart, snygg och rolig. Vad mer kan man önska sig? Som programledare i Babel är hon perfekt i mina ögon och jag hoppas (och tror) att hon kommer att leva upp till mina (skyhöga) förväntningar.

I GP:s artikel från i lördags, som tyvärr bara går att läsa på nätet om du har GP+, berättar hon om hur hon ”pendlar mellan storhetsvansinne och en fruktansvärd nervositet”.

Per Hagman är gäst i kvällens program. Jessika Gedin bloggar om sin omläsning av böckerna, men själv har jag inte läst något av Hagman sedan jag läste Cigarett och Volt för mycket länge sedan. I hyllan står Vänner för livet oläst. Många gånger har jag tagit fram den och klämt lite på den, men den har alltid stoppats tillbaka igen. Får se om Gedin och Hagman kan sälja in den ikväll.

6 reaktioner på ”Snart dags för Jessika i Babel”

  1. Skulle gärna se säsongspremiären nu ikväll för jag tror Gedin blir toppen som programledare, men det får nog bli en titt på SVT Play en annan dag istället för nu gäspar jag konstant. 22.15 är i senaste laget.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: