Vi tar två sköna snubbar…

Konceptet ”det räcker med två sköna snubbar som snackar lite med varandra på ett härligt crazy sätt för att göra ett tv-program” verkar ganska så vanligt. Det funkar ibland, men inte alltid. Långt ifrån alltid.

Det har känts som ett manligt fenomen, men nu finns två sköna brudar som snackar lite med varandra på ett härligt crazy sätt och faktum är att det är så jäkla bra. Antagligen för att jag är lite småkär i både Carina Berg och Jenny Strömstedt. Att lyssna och se på deras Samtalsterapi med Strömstedt & Berg är en fröjd. Ja, de spårar ur ibland, men jag skrattar väldigt, väldigt mycket. Troligen för att jag känner igen mig en del och kanske är det vad som gjort att så många sköna snubbar fått göra crazy pratprogram. Någon tv-gubbe har känt igen sig i dem, eller i alla fall önskat att de vågade vara lika wild & crazy.

Första programmet om bland annat klaustrofobi, djur och avföring, musik som tanter inte förstår, politiska hantverkare, snus, klimatångest, överklasskärringar och veckans prinskorv, är helt underbart. Nu kollar jag vidare på del två. Det finns två avsnitt hittills och jag hoppas verkligen att det blir fler! Kolla, kolla!

Rulla till toppen
%d